ENKLAWA Om oss

Vi har förvandlat hjärtat av huvudstaden till ett riktigt paradis för de som önskar fira viktiga ögonblick, såväl som de mindre formella, men lika viktiga.

Vi presenterar stolt vårt unika utrymme, som skapades i centrala Warszawa för två decennier sedan. Med passion och engagemang skapar vi en enklav full av positiv energi, en plats där modernitet och stil går hand i hand med tradition och värme.

Vi är en del av ditt livs framgångar, glada helgdagar, oförglömliga födelsedagar, såväl som romantiska bröllop och rörande födslar. Vi gör att även vanliga kvällar utan anledning förvandlas till magiska stunder som minns i åratal.

Det här är vår historia, som började för 20 år sedan och fortsätter oavbrutet, full av stunder som permanent ingraverat sig i minnet av våra gäster. Detta är vårt uppdrag, som vi uppfyller med outtröttlig passion, genom att skapa en plats som lockar med sin unika atmosfär.

Är du redo att upptäcka vår enklav?
Önskar du uppleva den ojämförliga atmosfären som utmärker oss?
Är du redo att bli en del av vår historia?

Vi bjuder in dig att besöka vårt unika utrymme, där goda tider blir oförglömliga minnen. Upplev den unika energin i platsen vi skapar med dig i åtanke. Fördjupa dig i en extraordinär atmosfär som tar dig till en annan dimension av glädje och avkoppling.

Känner du att det här är platsen för dig? Är du redo för oförglömliga stunder? Är du redo att uppleva vad verklig firande betyder? Vi väntar på dig. Upptäck vår enklav.

Enklawa Nightclub är en plats där rytmen i Warszawas nattliv slår som starkast. Vårt förslag är en unik blandning av de bästa ljuden, energisk atmosfär och professionell service som gör varje ögonblick tillbringat med oss oförglömligt.

Besök den fantastiska interiördekoren, där lyx kombineras med modernitet och elegans. Dansa till gryningen på ett rymligt dansgolv, originella cocktails serverade av talangfulla bartendrar, och utmärkta shower som låter dig bryta från verkligheten.

I Enklawa hittar alla något för sig - vi erbjuder unika temakvällar, liveakter, konserter och DJ-uppträdanden, som fångar fans av elektronisk musik, såväl som de som föredrar klassiker eller de senaste hitsen.

Om du letar efter en plats där du kan hitta nattlivets sanna essens, där varje kväll blir en unik upplevelse, är Enklawa för dig. Fördjupa dig i nattens rytm och gå med i ledet av våra nöjda gäster som upptäckt att riktig magi endast kan hända i Enklawa.